dilluns, 13 d’octubre de 2014

Alvocats farcits. XVè concurs de cuina Bonpreu

M’agraden molt les amanides i aquesta tardor, que sembla un estiu, és una bona ocasió per menjar bones i refrescants amanides, en aquest cas presentada dins de la pell d’un alvocat.

Alvocat farcit




Ingredients per a 2 persones
1 alvocat
1 ceba tendra petita
Uns daus d’embotit de pit de gall dindi
1 tomàquet
Una llauna petita de blat de moro
Uns festucs pelats
El suc d’una llima
Sal
Oli d’oliva

Preparació:
Renteu el tomàquet i talleu-lo a daus
Renteu i talleu la ceba
Barregeu en un bol el tomàquet, la ceba, el blat de moro escorregut, el pit de gall dindi, una mica de sal i un bon raig d’oli
Traieu la polpa dels alvocats amb una cullera
Talleu la polpa de l’alvocat a daus
Tireu per sobre dels daus d’alvocat el suc de la llima per tal de que no s’enfosqueixi.
Afegiu l’alvocat, els festucs, una mica de sal i un bon raig d’oli al bol i barregeu-lo tot bé
Ompliu els alvocats buits amb la barreja d’alvocat, tomàquet, ceba, blat de moro, pit de gall dindi i festucs
Decoreu el plat amb unes fulles d’enciam
NOTA:
Encara quedarà més gustós si substituïm l’oli per maionesa, tot i que haurem de tenir en compte que en aquest cas el plat tindrà més calories.

XVè concurs de cuina Bonpreu
Un any més els Supermercats Bonpreu ens proposaven un nou concurs de cuina (i ja és la XVena edició) i com no podia ser d’una altra manera vaig presentar alguna recepta meva a aquest concurs.





















El passat mes de juliol em van comunicar que una de les meves receptes, concretament Cus cús de bròquil amb col i llenties havia estat una de les guanyadores. Per tal de fer el lliurament de premis i regals l’organització ens va convocar en un hotel d’Esplugues  i ens van comunicar que totes les receptes guanyadores apareixerien en el llibre que cada any els supermercats Bonpreu publiquen.
I aquí tenim el llibre. A la pàgina 99 podem llegir la meva recepta i això m’ha fet molta il·lusió. Però el més important és que en aquest llibre trobareu també un munt de receptes molt interessants tan d’entrants, com de primers i segons plats, com de postres.


3 comentaris:

  1. Enhorabona per la publicació!! Quina il.lusió deu ser, oi?
    I un bon alvocat ben farcit, sempre ve de gust... tot i que a vegades costa trobar-ne que estiguin ben a punt!
    Una abraçada,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Enhorabona! Això no ho pot dir tothom que una de les seves receptes està publicada en un llibre.

    ResponElimina