Dimecres passat vam estar a Alimentaria invitats per Aneto. Aquesta empresa del Bages que elabora brous 100% naturals, volia conèixer alguns bloggers, presentar-nos els seus productes i invitar-nos a visitar la seva fàbrica a Artés, cosa que sens dubte farem.
Aneto elabora els seus brous amb ingredients frescos i cuits a foc lent durant tres hores amb l’objectiu de fer un brou que tingui la mateixa qualitat i gust que els brous casolans. Hi ha més de 20 varietats diferents. Vam poder tastar totes les varietats que vam voler i també ens van invitar a menjar un arròs amb bacallà que estava exquisit.
Però això no va ser tot, també vam poder assistir en el mateix stand d’Aneto a un taller de fotografia impartit pel fotògraf professional Enrique Marco que treballa a la revista Cuina.
Vam passar una tarda interessant i divertida al stand d’Aneto en companyia de l’amable personal i d’ altres companys bloggers.
L’endemà vaig pensar fer una recepta en el que vaig utilitzar el brou Aneto. Utilitzar brous casolans preparats Aneto ens ajuda a la cuina i ens estalvia temps i feina.
Cuixetes de pollastre guisades
Ingredients (per a 4 persones)
8 cuixetes de pollastre
4 cebes
4 tomàquets madurs
2 pastanagues
3 grills d’all
pebre negre
½ got de vi ranci
½ got de brou de pernil
1 branqueta de farigola
Sal i pebre
Oli d’oliva verge extra
Preparació:
Saleu les cuixetes.
Rostiu, amb una mica d’oli, les cuixetes en una cassola a foc baix.
Quan les cuixetes siguin cuites, traieu-les de la cassola i reserveu-les.
Peleu les cebes i talleu-les en juliana.
Peleu els tomàquets i talleu-los a trossos.
Peleu les pastanagues i talleu-les a rodanxes.
A la cassola on hem sofregit les cuixetes i amb el mateix oli, sofregiu la ceba, el tomàquet, la pastanaga, els grans de pebre i la branqueta de farigola.
Quan ja estiguin una mica cuits la ceba, el tomàquet i la pastanaga, afegiu el vi ranci i el brou de pernil.
Baixeu el foc i deixeu coure a poc a poc durant una hora i mitja, si cal afegiu una mica d’aigua.
Si teniu poc temps podeu substituir la cassola tradicional per l’olla a pressió i en comptes d’una hora i mitja, tindreu les cuixetes preparades en 10 minuts. Això és el que jo he fet per anar més ràpid.
Que bones aquestes cuixetes!!!
ResponEliminaQuina sort que us invitessin al alimentaria. Senyal que sou uns cracks!
ResponElimina