Llaminera de porc amb salsa de cervesa negra.
Ingredients:
1 llaminera de porc tallada a rodanxes
3 o 4 cebes grans tallades a làmines
fines
1 cullerada de sucre
1 branca de canyella
1 llauna de cervesa negra
Sal, pebre i oli
Preparació
Talleu les cebes a làmines ben fines i
salpebreu-les.
Sofregiu les cebes a foc lent amb una
branca de canyella i el sucre.
Quan la ceba estigui cuita, afegiu mitja
llauna de cervesa a poc a poc i continueu la cocció fins que la cervesa es vagi
reduint.
Salpebreu les rodanxes de llaminera,
passeu-les per farina i fregiu-les
Un cop fregides, afegiu les rodanxes de
llaminera al sofregit de ceba, afegiu la resta de la cervesa i deixeu coure uns
minuts.
Es pot acompanyar el plat d’unes
patates fregides o al vapor.
Amb aquesta recepta participo
en el concurs del primer dia Cuina que tindrà lloc el proper dia 22 de setembre
organitzat per la revista CUINA .
Conxita,
ResponEliminaHas fet un plat deliciós. Jo també he cuinat amb cervesa negra, demà la posaré. Ja t'has recuperat de les vacances?
Bon cap de setmana,
Nani
Que buena pinta, una receta estupenda!!
ResponEliminaPetons