divendres, 14 de setembre de 2012

Llaminera de porc amb salsa de cervesa negra.





Llaminera de porc amb salsa de cervesa negra.
Ingredients:
1 llaminera de porc tallada a rodanxes
3 o 4 cebes grans tallades a làmines fines
1 cullerada de sucre
1 branca de canyella
1 llauna de cervesa negra
Sal, pebre i oli

Preparació
Talleu les cebes a làmines ben fines i salpebreu-les.
Sofregiu les cebes a foc lent amb una branca de canyella i el sucre.
Quan la ceba estigui cuita, afegiu mitja llauna de cervesa a poc a poc i continueu la cocció fins que la cervesa es vagi reduint.
Salpebreu les rodanxes de llaminera, passeu-les per farina i fregiu-les
Un cop fregides, afegiu les rodanxes de llaminera al sofregit de ceba, afegiu la resta de la cervesa i deixeu coure uns minuts.
Es pot acompanyar el plat d’unes patates fregides o al vapor.
Amb aquesta recepta participo en el concurs del primer dia Cuina que tindrà lloc el proper dia 22 de setembre organitzat per la revista CUINA .





2 comentaris:

  1. Conxita,
    Has fet un plat deliciós. Jo també he cuinat amb cervesa negra, demà la posaré. Ja t'has recuperat de les vacances?
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  2. Que buena pinta, una receta estupenda!!
    Petons

    ResponElimina