diumenge, 22 d’abril de 2012

Lluç i llagostins amb picada. Al pot petit a RAC 1. Sant Jordi


A RAC 1, al programa El món a RAC 1 recomanen cada dia un blog i divendres van recomanar el meu.
Quan ho vaig sentir, (de camí cap a la feina) em va fer molta il·lusió i com a conseqüència, el nombre de visites durant aquest cap de setmana ha augmentat espectacularment, la qual cosa m’ha fet molt feliç, així és que gracies a RAC1, a la persona que devia escriure per recomanar el meu blog i a tots els que el visiteu. Repeteixo moltíssimes gracies a tots

120420_BLOGGIES
BLOGGIES:
Blog culinari, com cada divendres. És “Al pot petit”, que el fa des de l’any passat la Conxita. Receptes interessants i molt bones fotografies.

També estic contenta perquè demà, 23 d’abril és el dia que més m’agrada de tot l’any: Sant Jordi, un dia molt especial que procuraré gaudir.
I per quan necessitem (com pot ser el dia de Sant Jordi) una recepta ben ràpida, que no ens faci estar gaire temps a la cuina, proposo aquest plat senzill, ràpid i que queda ben bo.

Lluç i llagostins amb picada


Ingredients:
2 rodanxes de lluç per persona
3 o 4 llagostins per persones
50 grams d’ametlles torrades
3 grills d’all
Julivert
Farina
Vi blanc
Sal
Oli d’oliva

Preparació:
Arrebosseu les rodanxes de lluç amb farina que prèviament haurem salat.
Fregiu el lluç.
Deixeu les rodanxes de lluç fregit sobre paper absorbent.
Saltegeu els llagostins.
Reserveu.
Feu una picada amb els alls, el julivert i les ametlles torrades.
Poseu en una cassola el lluç, els llagostins, la picada i una copa de vi blanc.
Coure a foc baix durant 10 minuts.
Serviu calent.



Us desitjo a tots una bona diada de Sant Jordi!






2 comentaris:

  1. Felicitats pel blog i feliç dia de Sant Jordi!!

    ResponElimina
  2. Ostres, si jo algun sentís per la ràdio que parlen del meu blog em moriria de felicitat. Enhorabona!
    Nani

    ResponElimina