A RAC 1, al programa El
món a RAC 1 recomanen cada dia un blog i divendres van recomanar el meu.
Quan ho vaig sentir, (de
camí cap a la feina) em va fer molta il·lusió i com a conseqüència, el nombre
de visites durant aquest cap de setmana ha augmentat espectacularment, la qual
cosa m’ha fet molt feliç, així és que gracies a RAC1, a la persona que devia
escriure per recomanar el meu blog i a tots els que el visiteu. Repeteixo
moltíssimes gracies a tots
BLOGGIES:
Blog culinari, com cada divendres. És “Al pot petit”, que el fa des de l’any passat la Conxita. Receptes interessants i molt bones fotografies.
També estic contenta perquè
demà, 23 d’abril és el dia que més m’agrada de tot l’any: Sant Jordi, un dia molt especial que procuraré gaudir.
I per quan necessitem (com
pot ser el dia de Sant Jordi) una recepta ben ràpida, que no ens faci estar
gaire temps a la cuina, proposo aquest plat senzill, ràpid i que queda ben bo.
Lluç
i llagostins amb picada
Ingredients:
2 rodanxes de lluç per persona
3 o 4 llagostins per persones
50 grams d’ametlles torrades
3 grills d’all
Julivert
Farina
Vi blanc
Sal
Oli d’oliva
Preparació:
Arrebosseu les rodanxes de lluç amb farina que prèviament
haurem salat.
Fregiu el lluç.
Deixeu les rodanxes de lluç fregit sobre paper absorbent.
Saltegeu els llagostins.
Reserveu.
Feu una picada amb els alls, el julivert i les ametlles
torrades.
Poseu en una cassola el lluç, els llagostins, la picada i
una copa de vi blanc.
Coure a foc baix durant 10 minuts.
Serviu calent.
Us desitjo a tots una bona diada de Sant Jordi!
Felicitats pel blog i feliç dia de Sant Jordi!!
ResponEliminaOstres, si jo algun sentís per la ràdio que parlen del meu blog em moriria de felicitat. Enhorabona!
ResponEliminaNani