Per tot això, la carn de porc, juntament amb les carns de pollastre, gall dindi o conill, són la millor alternativa de consum de carn.
La recepta d’avui té com a principal ingredient la llaminera de porc (solomillo en castellà), una carn saludable, molt saborosa i el que també és molt important, a molt bon preu.
Llaminera de porc amb salsa de cervesa negra
Ingredients:
1 llaminera de porc tallada a rodanxes
3 o 4 cebes grans tallades a làmines fines
1 cullerada de sucre
1 branca de canyella
1 llauna de cervesa negra
Sal, pebre i oli
Preparació
Talleu les cebes a làmines ben fines i salpebreu-les.
Sofregiu les cebes a foc lent amb una branca de canyella i el sucre.
Quan la ceba estigui cuita, afegiu mitja llauna de cervesa a poc a poc i continueu la cocció fins que la cervesa es vagi reduint.
Salpebreu les rodanxes de llaminera, passeu-les per farina i fregiu-les
Un cop fregides, afegiu les rodanxes de llaminera al sofregit de ceba, afegiu la resta de la cervesa i deixeu coure uns minuts.
Es pot acompanyar el plat d’unes patates fregides o al vapor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada