Per tant, aquest és un d’aquell plats on l’èxit està assegurat.
La salsa de pinya és fàcil de fer i resulta molt lleugera i la considero també molt adequada acompanyar qualsevol carn rostida.
Ingredients:
Per els rotllets:
8 ous
200 grams de formatge
Formatge ratllat
8 talls de pernil
Oli, sal i orenga
Per la salsa:
1 llauna petita de pinya natural (no en almívar)
1 ceba
1 tros de pebrot
Preparació:
-Feu 8 truites rodones, es a dir en forma de crêpe. A l’ou batut, afegiu una mica d’orenga.
-Talleu el formatge en tires.
-Col·loqueu sobre de cada truita una tireta de formatge
-Enrotlleu la truita, a l’interior quedarà la tireta de formatge
-Emboliqueu cada rotllet amb un tall de pernil
-Col·loqueu els rotllets en una plata per al forn
-Tireu formatge ratllat per sobre els rotllets
-Gratineu uns minuts al forn
Per la salsa de pinya:
-Talleu una ceba i una mica de pebrot (verd o vermell) en trossets petits.
-Fregiu la ceba i el pebrot.
- Quan estiguin cuits, afegiu 3 rodanxes de pinya de llauna tallades i passeu-les per la paella, volta i volta.
-Tritureu tot i afegiu poc a poc suc de la llauna de pinya perquè la salsa no quedi tan espessa.
-Serviu els rotllets acompanyats de la salsa de pinya.
Espero que us agradi a tots.
Font:
Karlos Arguiñano en tu cocina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada