dimecres, 12 de gener de 2011

Pasta de full amb formatge de cabra i melmelada de tomàquet

Pasta de full amb formatge de cabra i melmelada de tomàquet


Una recepta fàcil de fer i que resulta atractiva i saborosa. A mi me la va explicar la meva filla Alba i ara ja és un clàssic a casa. Espero que us agradi.



Ingredients:
-Una massa de pasta de full (congelada o refrigerada) que podem trobar a qualsevol supermercat.
-2 “rulos” de formatge de cabra
-Una miqueta de pernil del país tallat a tiretes
-melmelada de tomàquet
Preparació:
-Escalfeu el forn a 200º
-Poseu sobre la safata del forn un full de paper vegetal (especial per coure al forn)
-Esteneu sobre la safata la massa de pasta de full
-Talleu la massa a quadradets amb un tallador de pizzes
-Talleu el formatge de cabra a rodanxes
-Sobre cada quadradet  poseu un tros de formatge i a sobre unes tiretes de pernil.
-Introduïu la safata al forn i baixeu la temperatura a 180º
-Deixeu coure aproximadament durant 20 minuts, però aneu amb compte perquè cada forn és diferent.
-Quan estigui cuit ( la massa haurà pujat i el formatge haurà agafat una mica de color) treïeu la safata del forn
-Poseu una culleradeta petita de melmelada de tomàquet en cada quadradet i ja ho tindreu a punt per menjar.
Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Conxita,
    Moltes gràcies per participar al nostre concurs amb aquesta deliciosa recepta.
    La setmana vinent el resultat.
    Feliç setembre,
    Nani

    ResponElimina