M’agraden molt les amanides
i aquesta tardor, que sembla un estiu, és una bona ocasió per menjar bones i
refrescants amanides, en aquest cas presentada dins de la pell d’un alvocat.
Alvocat
farcit
Ingredients
per a 2 persones
1 alvocat
1 ceba tendra petita
Uns daus d’embotit de pit de
gall dindi
1 tomàquet
Una llauna petita de blat de
moro
Uns festucs pelats
El suc d’una llima
Sal
Oli d’oliva
Preparació:
Renteu el tomàquet i
talleu-lo a daus
Renteu i talleu la ceba
Barregeu en un bol el
tomàquet, la ceba, el blat de moro escorregut, el pit de gall dindi, una mica
de sal i un bon raig d’oli
Traieu la polpa dels
alvocats amb una cullera
Talleu la polpa de l’alvocat
a daus
Tireu per sobre dels daus
d’alvocat el suc de la llima per tal de que no s’enfosqueixi.
Afegiu l’alvocat, els
festucs, una mica de sal i un bon raig d’oli al bol i barregeu-lo tot bé
Ompliu els alvocats buits
amb la barreja d’alvocat, tomàquet, ceba, blat de moro, pit de gall dindi i
festucs
Decoreu el plat amb unes
fulles d’enciam
NOTA:
Encara quedarà més gustós si
substituïm l’oli per maionesa, tot i que haurem de tenir en compte que en
aquest cas el plat tindrà més calories.
XVè
concurs de cuina Bonpreu
Un any més els Supermercats
Bonpreu ens proposaven un nou concurs de cuina (i ja és la XVena edició) i com
no podia ser d’una altra manera vaig presentar alguna recepta meva a aquest
concurs.
El passat mes de juliol em
van comunicar que una de les meves receptes, concretament Cus cús de bròquil amb col i llenties havia estat una de les guanyadores. Per tal de
fer el lliurament de premis i regals l’organització ens va convocar en un hotel
d’Esplugues i ens van comunicar que
totes les receptes guanyadores apareixerien en el llibre que cada any els
supermercats Bonpreu publiquen.
I aquí tenim el llibre.
A la pàgina 99 podem llegir la meva recepta i això m’ha fet molta il·lusió. Però
el més important és que en aquest llibre trobareu també un munt de receptes
molt interessants tan d’entrants, com de primers i segons plats, com de
postres.
hummmmmmmmm que bo
ResponEliminaEnhorabona per la publicació!! Quina il.lusió deu ser, oi?
ResponEliminaI un bon alvocat ben farcit, sempre ve de gust... tot i que a vegades costa trobar-ne que estiguin ben a punt!
Una abraçada,
Palmira
Enhorabona! Això no ho pot dir tothom que una de les seves receptes està publicada en un llibre.
ResponElimina