divendres, 14 de setembre del 2012

Llaminera de porc amb salsa de cervesa negra.





Llaminera de porc amb salsa de cervesa negra.
Ingredients:
1 llaminera de porc tallada a rodanxes
3 o 4 cebes grans tallades a làmines fines
1 cullerada de sucre
1 branca de canyella
1 llauna de cervesa negra
Sal, pebre i oli

Preparació
Talleu les cebes a làmines ben fines i salpebreu-les.
Sofregiu les cebes a foc lent amb una branca de canyella i el sucre.
Quan la ceba estigui cuita, afegiu mitja llauna de cervesa a poc a poc i continueu la cocció fins que la cervesa es vagi reduint.
Salpebreu les rodanxes de llaminera, passeu-les per farina i fregiu-les
Un cop fregides, afegiu les rodanxes de llaminera al sofregit de ceba, afegiu la resta de la cervesa i deixeu coure uns minuts.
Es pot acompanyar el plat d’unes patates fregides o al vapor.
Amb aquesta recepta participo en el concurs del primer dia Cuina que tindrà lloc el proper dia 22 de setembre organitzat per la revista CUINA .





2 comentaris:

  1. Conxita,
    Has fet un plat deliciós. Jo també he cuinat amb cervesa negra, demà la posaré. Ja t'has recuperat de les vacances?
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina