tag:blogger.com,1999:blog-2433037924318280672.post502928676995228293..comments2023-03-27T15:14:47.961+02:00Comments on Al pot petit: Llaminera de porc amb whisky i patates fregides. Patates fregides, però amb bon oli d’oliva. Conxitahttp://www.blogger.com/profile/03902366963278974642noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2433037924318280672.post-60110143994657236372013-10-08T22:30:11.346+02:002013-10-08T22:30:11.346+02:00Patates fregides!! quina bona pinta. Nosaltres a c...Patates fregides!! quina bona pinta. Nosaltres a casa també sempre fem servir oli d'oliva verge, potser és més car però val la pena pel gust i per la salut.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2433037924318280672.post-91556452289192592522013-10-07T10:33:43.908+02:002013-10-07T10:33:43.908+02:00Les patates fregides ben fetes (amb oli de qualita...Les patates fregides ben fetes (amb oli de qualitat, amb el punt de calor just,...) poden ser una meravella si les consumim amb moderació, totalment d'acord!<br />I els plats tan senzills sempre són els més bons (i els que donen menys feina!),<br />Bona setmana,<br />palmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.com